Eetcafé De Driesprong

dat is proeven van het leven

proeven van het leven

Eetcafé De Driesprong is een gezellige plek waar je heerlijk kunt lunchen en dineren. Het restaurant is van flink formaat en biedt perfecte ruimte aan groepen. Uiteraard kun je hier ook heerlijk borrelen. Voor de kinderen is er uiteraard een kinderkaart en diverse leuke spelletjes om te spelen. Op de menu- en borrelkaart zult u vele lokale lekkernijen vinden, want De Driesprong zit aangesloten bij Amelands Product. Er wordt bijvoorbeeld Amelander bier geserveerd, Bitterballen van Wad’n Keuken, Amelander Lammeren en nog veel meer!

Eetcafé De Driesprong bevind zich in een pittoresk pand op een prachtige locatie in het centrum van Buren op Ameland. Het mooie oude pand was jaren terug nog een boerderij met verschillende dieren die rondscharrelden op het erf, maar sinds 1990 is het pand omgetoverd tot een restaurant.

FEESTEN EN PARTIJEN

Wilt u te gast zijn op uw eigen feest? Dat kan! Bij De Driesprong verzorgen wij feesten tot in de puntjes. Bij elk feest zorgen wij voor een passende invulling van de middag/avond, uiteraard in overleg met u. Zodat uw gasten achteraf zullen zeggen: “Wat hebben wij genoten.” Daarnaast is een catering op locatie ook mogelijk.

Voor vragen over mogelijkheden kunt u terecht bij Jelma de Roos of Cyprian de Jong (contact@dedriesprongameland.nl of bel 0519-542922)

Eetcafé De Driesprong

Hoofdweg 15,
9164KL Buren Ameland

Telefoon 0519 542922
E-mail contact@dedriesprongameland.nl